Rólunk

Felelősséggel

Minőségi eszközökkel és szakértő csapattal, felelősséggel dolgozunk ügyfeleink biztonságáért immár 22 éve.

 

Valljuk, hogy az alapos tűzvédelmi felkészültség nem áll meg a jogszabályokban előírtak betartásánál. Fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek a szükséges tennivalókkal, az eszközök helyes használatával, ezért igény esetén szívesen tartunk tűzvédelmi bemutatókat, továbbá készséggel felelünk ügyfeleink tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseire.

 

Alapvető számunkra, hogy csak olyan tűzvédelmi eszközt ajánlunk megrendelőinknek, amit mi is szívesen használnánk. Hazai és német gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek garantálják ügyfeleink biztonságát A javításra átvett tűzoltó készülékek, tűzcsaptömlők helyett a javítás idejére minden esetben csereeszközt biztosítunk.

Tapasztalattal

Minőségi munkánk egyik záloga az a több mint két évtizednyi tapasztalat, amelyet ipari létesítmények, önkormányzatok, társasházak, valamint közintézmények tűzvédelmében szereztünk. Referenciáink között olyan létesítmények szerepelnek, mint

  • Hungrana Kft. (Szabadegyháza)

  • Fejér, Veszprém és Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságok

  • Bramac Kft. (Veszprém, Kecskemét)

  • Auchan Áruház (Székesfehérvár)

  • FOXCONN Hungary Kft. (Komárom)

  • Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.

Szakértelemmel

Munkatársaink és partnereink folyamatos képzésben részesülnek nem csak a hatályos tűzvédelmi szabályokat, hanem a legfrissebb technikai és technológiai újításokat illetően is, hogy modern és gazdaságos megoldásokkal szolgálhassunk ügyfeleink igényeire.

 

Csapatunk rendelkezik a felülvizsgálatok elvégzéséhez szükséges hatósági engedélyekkel és tanúsítványokkal, így - a felméréstől az eszköz beszerzésen, telepítésen át a karbantartásig - komplex szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Odafigyeléssel

Tudjuk, hogy egy intézmény, vállalkozás, de még egy családi ház esetében is nehéz nyomon követni, hogy mit, mikor kell felülvizsgáltatni-megújítani.

 

Hogy enyhítsük ügyfeleink adminisztratív terheit, ügyfélnyilvántartást vezetünk, és időben tájékoztatjuk őket a szükséges karbantartásról, ellenőrzésről, továbbá elkészítjük számukra a hatályos jogszabály szerinti tűzvédelmi üzemeltetési és nyilvántartási naplót.