Szolgáltatások

Tűzoltó készülékek, tűzcsapok, egyéb tűzvédelmi eszközök, után világító biztonsági jelzőtáblák forgalmazása

A DOBMAYER Tűzvédelmi Kft-nél indulásunk óta a minőséget, megbízhatóságot helyezzük előtérbe, ezért elsősorban hazai és német tűzoltó készülékeket és egyéb tűzvédelmi eszközöket forgalmazunk telephelyünkön.

Igény szerint helyszíni felmérés során állítjuk össze a szükséges eszközök listáját és ajánlatunkat, továbbá vállaljuk a termékek kiszállítását, felszerelését és beüzemelését is.

Tűzoltó készülékek alapkarbantartása, ellenőrzése, javítása

Cégünk BM OKF engedéllyel rendelkező tűzoltó készülék karbantartó műhellyel rendelkezik (BM OKF regisztrációs számunk 049).

Vállaljuk minden típusú tűzoltó készülék (porral, habbal, vízzel, szén-dioxiddal oltó) felülvizsgálatát, alap, illetve teljes körű karbantartását, javítását és újratöltését.

A javításra átvett tűzoltó készülékek, tűzcsaptömlők helyett a javítás idejére csere-eszközt biztosítunk, továbbá díjmentesen átvesszük a selejt tűzvédelmi eszközöket.

Tűzoltó vízforrások karbantartása, ellenőrzése

Foglalkozunk tűzoltó vízforrások karbantartásával, ellenőrzésével és javításával egyaránt, legyen szó fali, föld alatti, föld feletti tűzcsapokról vagy száraz felszálló vezetékekről.

Tűzcsapok vízhozam mérése, tűzcsaptömlők, légtartályok nyomáspróbája

Vállaljuk légtartályok és tűzcsaptömlők időszakos nyomáspróbáját és tűzcsapok vízhozam mérését a hatályos jogszabályok szerint.

Tüzi víztározó medencék komplett karbantartása

Teljes körű karbantartási szolgáltatást kínálunk tüzivíztározó medencék féléves és ötéves jogszabály szerinti ellenőrzéséhez. A karbantartás részeként a szükséges nyomáspróbát is elvégezzük.

Tűzgátló nyílászárók felülvizsgálata

A tűzgátló nyílászárók időszakos ellenőrzéséről és dokumentációjáról az Országos Tűzvédelmi Szabályzat rendelkezik. Ennek megfelelően tűzgátló nyílászáró szerkezetek beépítését, javítását, karbantartását csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezheti.

A DOBMAYER-nél vállaljuk a rendelet szerinti gyakorisággal elvégzendő ellenőrzést.

Tűzvédelmi szakvizsgáztatás

A vonatkozó BM rendeletben meghatározott munkakörökben kötelező a tűzvédelmi szakvizsga megléte, célja, hogy az adott munkakört betöltő személy tűzvédelmi szempontból megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkezzen.

Cégünk vállalja a tűzvédelmi szakvizsgához szükséges oktatás és vizsgáztatás lebonyolítását.

Tűzvédelmi bemutatók szervezése

Fontos, hogy ügyfeleink tisztában legyenek a szükséges tennivalókkal, az tűzoltó készülékek helyes használatával, ezért igény esetén tűzvédelmi bemutatókat szervezünk helyszíni kiszállással.

Munkánkról az Országos Tűzvédelmi Szabályzat rendelkezik. Ennek megfelelően cégünk minden dolgozója érvényes tűzvédelmi szakvizsgával, az ellenőrzések és oktatások elvégzéséhez szükséges jogosultságokkal rendelkezik.